FOTOS DE MARRÀQUEIX


Jemaa el Fna -

Situada al bell mig de la Medina amb la Kutubiyya (el minaret més alt i important de Marrakech) com a referència al fons, aquesta plaça que aquí l’anomenaríem freda, però que ni molt menys en te res d'aixó, és tota ella un espectacle extraordinari que va canviant la seva posada en escena al llarg del dia i sobre tot per la nit.









































6 comentarios:

Jobove - Reus dijo...

un extraordinari viatge, de sensacions, colors i sobretot olors
felicitats

salut

Francesc Puigcarbó dijo...

gràcies.

Anónimo dijo...

Fotre. Però si ets un tros d'artista. Domines un munt de tècniques a la perfecció. I per les teves fotografies veig que has viatjat i viscut molt, que enveja ;) M'ha agradat tot, però els dibuixos amb tinta en blanc i negre són impressionants. Felicitats. T'he descobert tarda i ja he donat el meu vot, ho assec. Avui he arribat fins a aquí, però no et preocupis que aniré entrant amb més temps, que ja és hora d'anar a dormir ;)

Felicitats i sort en el concurs.

Francesc Puigcarbó dijo...

gràcies, la veritat es que no m'en preocupo gaire per a no dir gens, pero mira, participar-hi es ja una tradicio. Ves per on et vaig votar a tu, pero fa ja dies.

Anónimo dijo...

Aquest concurs és injust, per que premia a bruts com jo i oblida a veritables artistes com tu. Moltes gràcies i una abraçada.

Francesc Puigcarbó dijo...

aixó ho decideix la gent. Tinc un altre blog que per a mi es un dels mllors de noticies d'actualitat, en català (collonades) i en castellà, (absurdidades) per disseny i quantitat i varietat de noticies diaries, i el de castell¡à de 6 o 7 vots i el de català 2. Que hi farem!